Lang
Kalle
Honar
Crull

CFC inledde föriöst och skapade flera chanser mot Grums, där ribban eller deras målvakt fredade målet effektivt i första delen av halvleken. Istället tog Grums ledningen i minut 7 efter en olycklig situation. CFC fortsatte mata med chanser och och kä sla var att till slut måste proppen gå. I minut 27 rakar Libeck in bollen. Innan halvtidsvila får Kalle Stark göra 2-1 och vi går in till paus med en uddamålsledning. Sista 10 minuterna är anars lite spelmässigt sämre då vi blir långa i lagdelarna, och Grums kan hota lite i djupet.

Känslan är att vi skall kunna göra fler mål i andra men istället gör Grums snabbt 2-2. Skulle det bli en sån där match där bollen inte vill in, kanske en och annan CFC-anhängare undrade i detta läget men Libeck och Elisson gör 3-2 och 4-2 i minut 64 och 67. Här känns det som vi stängde matchen. Grums får en spelare utvisad och efter detta rinner resultatet iväg. Aram och Emil gör snygga långchippar i mål och Kalle får göra mål nummer 2. I matchens sista minut går målvakten Johan upp på hörna och nickar in 8-2 på hörna av Aram. Facit blir en rättvis seger i en match där CFC spelade bra och visade på fina kombinationer i anfallsspelet. Förutom målen hade vi säkert 10 heta chanser till och lika många halvchanser.